Det är jag som är Bottler.

Att det blir en hel del fest under studenttiden är ingen hemlis. Men nu är det dags att förändra festandet och ta det in i nutiden. Som din personliga fest-PT är det min uppgift att guida dig. Jag finns på Facebook Messenger.

Jag är en grym festfixare!

Jag hjälper dig så att ditt festande blir minst lika kul, där du mår dubbelt så bra, genom att hjälpa dig sätta upp mål inför festen. Det kan vara allt ifrån att vakna på topp till att få ut det mesta av en episk fest.

Jag hjälper dig festa!

Jag guidar dig med tips inför och under festen för att du ska nå ditt mål — och få ut det mesta av det bästa. Roligare och smartare festande under studenttiden ftw!

Jag lär dig festa smartare!

Genom att sätta upp mål och sedan reflektera över hur det gick, kommer du lära dig festa smartare över tid. Du kommer ha både roligare och må bättre. Jag ska lära dig allt jag kan, lovar!

Vad är och hur fungerar Bottler?

Bottler är en chatbot i Facebook Messenger skapad av IQ för att guida dig till ett smartare och roligare festande under studenttiden. Bottler fungerar på samma sätt som när du chattar med en vän på Facebook Messenger. Du skriver och Bottler svarar. Och tvärtom.

Varför Bottler?

Att många studenter konsumerar en hel del alkohol under sin studenttid är ingen hemlighet. Enligt IQ-rapporten Berusningsdrickande i studentlivet har knappt 3 av 4 studenter alkoholvanor som innebär risk för fysiska, psykiska eller sociala skador. Bottler är skapad för att få studenter att reflektera över sina alkoholvanor, dricka smartare och må bättre.

Stannar det som jag och Bottler pratar om mellan oss?

Din och Bottlers dialog är lika personlig som den är unik. Än så länge går det tyvärr inte att ha gruppchatt med Bottler. Så det som sägs mellan er stannar mellan er. Inga dialoger kommer att offentliggöras och dina personuppgifter är skyddade enligt dataskyddsförordningen (GDPR). Vid frågor, vänd dig till info@iq.se.

Hur kan jag lära mig mer om mina alkoholvanor?

Att reflektera över sina alkoholvanor är alltid nyttigt och en bra start är att ta reda på hur den egna alkoholkonsumtionen faktiskt ser ut. IQ ligger bakom Sveriges största självtest av alkoholvanor, alkoholprofilen.se. Testa gärna!